DOLAR

34,6022$% 0.34

EURO

36,2589% 0.05

GRAM ALTIN

2.989,79%0,95

ÇEYREK ALTIN

5.084,00%0,49

TAM ALTIN

20.271,00%0,65

BİST100

%

BİTCOİN

3424349฿%2.08842

Yatsı Vakti a 02:00
Hatay KAPALI
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

İstanbul Havalimanı’nda Hatay mutfağı tanıtıldı

İstanbul Havalimanı‘nda, ‘Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında Hatay‘a ilişkin lezzetler tanıtıldı. Dış sınırlar terminalinde gerçekleşen aktiflikte yerli ve yabancı yolculara, Hatay mutfağının öne çıkan lezzetlerinden; zeytin salatası, humus, kısır, mütebbel, fellah köftesi, babagannuş, muhammara, ikram edildi.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın takviyesiyle gerçekleşen ‘Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında Hatay mutfağının tanıtımı için İstanbul Havalimanı‘nda aktiflik düzenlendi. Havalimanında yeme ve içme hizmeti sunan TUM isimli firmanın mesken sahipliğinde gerçekleşen aktifliğe TUM CEO’su Hüseyin Dönmez, İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’nın CEO’su Kadri Samsunlu ile davetliler katıldı.

Tadım etkinliğinde Ortadoğu, Akdeniz ve Anadolu mutfaklarının birleşimiyle kendine mahsus bir karaktere sahip olan Hatay Mutfağının öne çıkan lezzetlerinden; zeytin salatası, humus, kısır, mütebbel, fellah köftesi, babagannuş, muhammara, künefe, hoşaf ikram edildi.

Etkinlikte konuşan Hüseyin Dönmez, “Hatay mutfağının değerli lezzetlerini dünya yolcularıyla buluşturmanın gururu içindeyiz” diye konuştu.

SAMSUNLU: EMELİMİZ MUTFAĞIMIZIN LEZZETLERİNİ TÜM DÜNYAYA TANITMAK

Kadri Samsunlu ise Türk mutfağını dünya yolcularına tanıtılmasının değerine değinerek, “İGA İstanbul Havalimanı, tüm dünyadan birçok yolcuya mesken sahipliği yapıyor. Burada tattığı lezzeti ülkesinde anlatıyor. Bu bağlamda yolcularımıza Türk mutfağını tanıtan bu tertibin ehemmiyeti büyük. Emelimiz mutfağımızın lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmak” tabirlerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Turizm

Hatay Drone Çekimi Hatay Tanıtım Filmi
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında Hatay lezzetleri İstanbul Havalimanı’nda tanıtıldı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

jojobetCasibom GirişDeneme Bonusu Veren SitelercasibomMeritking Girişholiganbet girişbaywinDeneme Bonusu Veren Sitelercasibom girişdeneme bonusuCASİBOM GÜNCELonwin giriş